Bouwopleveringen

Zorg voor een schoon aanzicht met onze bouwopleveringen

Bent u druk bezig geweest met een renovatie, verbouwing of zelfs nieuwbouw dan helpen wij u graag de woning of het bedrijf schoon op te leveren met onze bouwopleveringen. Nadat u klaar bent met de werkzaamheden starten wij met de oplevering en maken alles fris en schoon zodat het pand meteen klaar voor inrichting is.

Wij sturen één of meerdere van onze gespecialiseerde medewerkers die alle apparatuur en middelen bij zich heeft om de meest hardnekkige resten van de werkzaamheden te verwijderen. Het oog wil uiteraard ook wat, het gehele object zal daarom brandschoon worden opgeleverd. Zodra wij klaar zijn kunt u direct gaan starten met het (her)inrichten van de ruimte. Dit zorgt voor een echte frisse en schone start zodat u vol enthousiasme aan uw verdere werkzaamheden kunt gaan beginnen. Wij nemen eerst met u door wat uw verwachtingen zijn en wat er exact moet gaan gebeuren, daarna gaan we aan de slag om de opdracht snel en vakkundig af te handelen. Ook moeilijk verwijderbare vlekken zoals lijm en kit kunnen wij voor u verwijderen zodat u in een echt schoon pand de inrichting kan gaan (laten) verzorgen. Een verbouwing of nieuwbouw zorgt voor veel stof en vuil en gebruik maken van onze bouwopleveringen is dan zeker geen overbodige luxe.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: info@samschoonmaak.nl of telefonisch via: 0492 – 79 28 75 of 06 – 20032109