Gevelreiniging – Hogedrukreiniging

Gevelreiniging geeft uw gevel weer uitstraling

U bent trots op uw huis of op uw bedrijf en wil dan ook graag dat deze een mooi aanzien heeft. Gevelreiniging is dan ook de oplossing daarvoor. Veranderingen in weersomstandigheden kunnen een gevel behoorlijk vuil maken en kunnen een reiniging daarom noodzakelijk maken.

Onze medewerkers zullen uw gevel weer de uitstraling geven waar het recht op heeft en binnen enkele uren zal alle vuil en aanslag uit het zicht verdwenen zijn. Daarnaast wordt de gevel met zorg behandeld, een verkeerde aanpak kan namelijk ernstige schade aan de gevel toebrengen en dat zult u ter alle tijde willen voorkomen. Laat de reiniging over aan de vakman voor niet alleen het best haalbare zichtbare resultaat maar ook voor een degelijke behandeling zonder schade. Zo bent u er zeker van dat de gevel een prachtig aanzien heeft en dat deze met expertise en vakbekwaamheid is behandeld. Gevelreiniging is een vak wat wij beheersen en wij willen dat graag aan u bewijzen, als u contact opneemt met één van onze medewerkers dan leggen wij ook u graag de mogelijkheden uit.

Werkwijze hogedrukreiniging:

Hogedrukreinigen wordt gedaan met een professionele hogedrukreiniger. Dit is een multi-inzetbaar apparaat dat wordt gebruikt om met grote kracht aanslag, verwering en andere vervuiling te verwijderen. Door middel van stoom/heet water, wordt het water onder zeer hoge druk door de slang naar de spuitmond geleid om zo de oppervlakte snel en effectief te reinigen.

Wil je meer informatie over professionele hogedrukreiniging, neem dan vrijblijvend contact met ons op.