Ramen Wassen

Ramen wassen

Houdt u ook zo van schone ramen? Veel mensen kunnen zich mateloos irriteren wanneer er strepen en vlekken op de ruiten aanwezig zijn. Een raam is om ongestoord door naar buiten te kijken.

 

Als u dat ook zo ervaart dan heeft u vast vaak de behoefte om uw ramen te wassen. Maar er kunnen allerlei redenen zijn waarom dat er niet van komt. Wellicht houdt u van schone ruiten maar is het niet mogelijk om uw ramen zelf te wassen. Heeft u een groot oppervlakte aan ramen en of zijn sommige vensters zijn niet gemakkelijk bereikbaar. Besteed de glasbewassing van uw ramen dan uit aan Sam Schoonmaak uit Helmond.

 

Laat uw ramen wassen door een professional!

Wanneer u onze glasbewassingsdienst inschakelt dan heeft u binnen een mum van tijd weer prachtig schone ruiten. Daar kijken u, uw gezinsleden of medewerkers niet alleen prettig door naar buiten, maar met schoon gewassen ramen geeft u ook uw visitekaartje af aan uw buurtgenoten en aan passanten.

Sam Schoonmaak beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om al uw ramen professioneel te kunnen wassen. Indien nodig nemen wij een hoogwerker mee. Met een speciaal systeem genaamd Osmose kunnen wij echter meters ver en hoog reiken, dus dikwijls is het gebruik van grootschalig materieel en zelfs een ladder niet eens nodig. Doordat onze vakmensen speciale schoonmaakmiddelen gebruiken bij het wassen van ramen, zult u na afloop een glans ervaren die u nog nooit eerder hebt gezien.

Voor al uw wensen op schoonmaakgebied

Voor al uw wensen op schoonmaakgebied

Schoonmaken is ons vak. Afgezien van ramen wassen kunt u bij ons terecht voor het reinigen van het complete interieur en exterieur van uw woning of bedrijfsgebouw. Enkele van onze diensten die wij naast het wassen van ramen voor u kunnen verzorgen:

  • Interieurschoonmaak
  • Gevel- en Hogedrukreiniging
  • Specialistische vloerreiniging
  • Vastgoedonderhoud en bouwoplevering

Heeft u behoefte aan een professionele partij die periodiek uw ramen kan wassen? Of heeft u een andere schoonmaakbehoefte? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.