Vloeronderhoud

Houdt uw vloer in een prima staat met vloeronderhoud

Het zal misschien niet vaak bij u opkomen maar denkt u weleens na over uw vloeronderhoud? Het is van groot belang dat uw vloer regelmatig goed schoon wordt gemaakt en dat deze op frequente basis wordt onderhouden. Of het nu bij u thuis is of bij uw bedrijf, een vloer verdient wel regelmatig aandacht om op deze wijze een schoon aanzicht te geven en om deze tegen aanslag en slijtage te beschermen. Het maakt daarbij niet uit welk type vloer u heeft, of u nu vloerbedekking, kurk, een houten vloer of laminaat heeft, wij zorgen dat deze weer gaat glanzen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: info@samschoonmaak.nl of telefonisch via: 0492 – 79 28 75 of 06 – 20032109

Ook voor herstel van uw vloer kunt u bij ons terecht, ons personeel is vakkundig opgeleid zij komen langs op een moment dat u het beste uitkomt. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en schoonmaakmiddelen om zo de meest hardnekkige aanslag en vlekken van de vloer te verwijderen. Elke vloer behoeft weer een andere aanpak door onze expertise in te schakelen weet u dat uw vloer de zorg en de aandacht krijgt die het verdient. Een slecht onderhouden vloer kan zorgen voor onherstelbare schade en dat zou zonde zijn, laat uw vloer dus op een regelmatige basis controleren om zo onnodige kosten en werkzaamheden te voorkomen.